Jo jag lever ännu :)!

Tiden bara flyger iväg och jag kan knappt förstå att det gått en månad sen jag var på skidresa och skrev sist! Tempot är 110% i skolan och jag börjar nästan känna mig lite mör! Har under den gågna månaden donerat blod för andra gången, spelat volleyboll turnering (vi vann tyvärr inte) Test tränat volleyboll, fyllt 19år, skrivit franska baccen!
.
Så vart i mitt liv är jag just nu? Väldigt förvirrad är svaret, tiden rinner iväg på det mest märkliga sättet och jag har ingen aning om vart jag själv är i det hela! Det är skönt att det inte står still, men det känns som om man skulle kunna göra så mycket mer! Det är som hemma, att det är svårt att greppa vardagen och göra mer utav den! Men det är dumt att stressa! För franskan kommer bara mer och mer, det är skönt att jag får valuta för den tiden jag lagt ner! Fortfarande har jag mycket att jobba på när det kommer till grammatiken och konjugationen, men det kommer sakteligen! Hur det nu blir med om jag kommer lyckas med baccen eller inte, låter jag framtiden förutspå! Det ger sig om någon månad, det är nu tre veckor kvar tills det är bacblanc vecka! 9prov, 5dagar! Lite små pirrigt börjar det allt bli! Bara att göra det bästa jag kan! :)
.
Om en vecka är den redan lov igen och jag har väldigt lite planerat, en vecka lugn och ro samt en vecka skidor med värdfamiljen :)!
.
Nu är det sov dags! Jag är trött som vanligt :)!
.
Kram på er så hörs vi någon annan dag!

RSS 2.0