Deutschland und seine Herrlichkeiten

Guten tag miene freunde!

Har nu i helgen gjort nått helt annorlunda! Följde spontant med bröderna och deras vänner på en tur till Tyskland för att gå på nöjesfältet Europa Park! För mig var detta min första vistelse där och första gången jag någonsin hörde talas om det var i torsdagskväll... Trots att de har Europas största berg och dalbana!!
.
Det är rätt svårt för mig att beskriva känslan man får av denna park! Den är som en blandning av Liseberg och Danska Tivoli. Temat är helt omöjlig att sätta fingret på! Den är lite tagen ur ett barns vildaste fantasi och iscensatt av tysk-ingenjörskonst. Man vandrar därefter runt i en salig blandning av miljöer, allt från Scandinaviska byn (där jag hade lite småsvårt att hålla mig för skratt av förklarliga skäl) till Grekiska kulisser och mån miljöer.
.
Det bästa var att få komma iväg lite och göra något annat! Men idag var det tillbaks till skolbänken. Det är med en skräckblandad förtjusning jag går till skolan, med en svag ångest som ligger över ryggen med allt det arbete man borde gjort men inte hunnit! Det har ändock vart rätt roligt! Idag på laboration i kemin så blev det inte riktigt som det skulle... Jag som inte förstår språket riktigt och min laborationspartner som börjar lite varsom det passar utan någon struktur! Detta slutade med massor med olika blandningar av Kaliumjodid och andra spännande okända blandningar! Med absolut ingen aning om vad som var vad :)! Det viktigaste är ju att man har roligt iaf och när vi stod där, blandade och såg viktiga ut hade vi båda svårt att inte dra på mungiporna när vi båda visste att det här är fel! Det är skönt att pillemariska flin kan färdas fram utan ett enda ord!
.
Så hur är det med mig? Rent allmänt är jag väldigt förvirrad, dag ut och dag in! Osäker på vad jag skall göra i skolan och inte göra! Allt detta blir ju inte lättare med huvudet stort som en luftballong och en sprängande huvudvärk! Ännu har jag nog fortfarande inte riktigt insett att jag skall vara borta i ett år till!
.
Det känns i dagsläget inte så lockande att åka hem med SD i riksdagen... Vet inte riktigt vad jag skall tycka när man röstat in ett parti med samma seriositet som Kalle-anka partiet! Detta får mig att undra hur detta kan ske. Särskilt när man läst SD's skuggbudget eller ser på nätet partiledare som slår ned folk på öppen gata! Finns det verkligen en längtan efter en främlingsfientlig värld i Sverige där allt är svart på vit!?
.
Det är nu dags för middag! Hoppas allt är bra så hörs vi!
.
Kram från baguetternas land!
.
Ps. Livet är hårt! Men jag är hårdare, för jag lever! D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0